Kranten online
Alle kranten online. Selecteer allereerst een land waarvan u een krant zoekt. Vervolgens verschijnt een overzicht van regionale en landelijke kranten. Door op de link van de betreffende krant te klikken kan je de gewenste taal selecteren en de krant online in de geselecteerde taal inzien.
Slow Management
Slow Management keert zich af van al te kille, modelmatige methoden van organiseren die puur gericht zijn op efficiëntie, outputbeheersing en korte termijn winst en die daardoor vaak doorslaan in een overdaad aan regels en controlemechanismen.
Nieuworganiseren.nu
Het platform nieuw organiseren wil een bijdrage leveren aan betere, menselijker organisaties. Dat doen ze door de voorbeelden te laten zien van nieuw organiseren, door de discussie aan te zwengelen over het gangbare model en door het gedachtegoed van het nieuw organiseren te verspreiden.
ManagementSite
ManagementSite is een platform voor actuele ontwikkelingen op het gebied van management en organisatie. ManagementSite heeft tot doel ervaringen en kennis te delen over beter managen en organiseren. ManagementSite wil grenzen verkennen en blokkades doorbreken.
Augustinus filosoof
Weblog met reflecties op teksten van Augustinus. Zoektocht naar bron van zijn spiritualiteit, met name zijn filosofie, die toen nog liefde voor de wijsheid betekende. U vindt hier verspreide gedachten over in feite steeds hetzelfde thema, het verlangen naar het ware geluk.
HNW Blog
Blog over Het Normale Werken. Het Normale Werken, onafhankelijk van tijd en plaats. Waarbij afspraak weer afspraak is en nieuwe manieren van (samen)werken en businessmodellen ontstaan. Mensen eerst, dan technologie, dan structuur.
SigmaOnline
SigmaOnline is een platform over alles wat met kwaliteitsmanagement te maken heeft. Bedoeld voor kwaliteitsmanagers, kwaliteitscoördinatoren, KAM-managers en andere professionals die zich bezighouden met kwaliteitsmanagement, zowel in de profit als non-profit sector.
Netwerk Overheidsontwikkelmodel
Het netwerk STOOM stimuleert het gebruik van het overheidsontwikkelmodel en heeft het doorontwikkelen van het model overgenomen van de Bestuursacademie. Het netwerk kan je in contact brengen met mensen die een audit kunnen verzorgen of een positiebepaling uitvoeren op basis van het Overheidsontwikkelmodel.
Niet-weten
Wat je insteek ook is spiritualiteit, religie, psychologie, filosofie, levenskunst, kunst, cultuur of wetenschap met duizenden teksten en duizenden citaten van wel honderd auteurs ben je hier aan het juiste adres.
Instituut Nederlandse Kwaliteit (INK)
Het INK is een onafhankelijke stichting, in 1991 opgericht op initiatief van het Ministerie van Economische Zaken onder de naam Instituut Nederlandse Kwaliteit. Het INK ondersteunt uw organisatie, profit of non-profit, op weg naar excellente prestaties.
Overheidsontwikkelmodel (OO-model)
De overheid moet dagelijks inspelen op veranderingen in de samenleving en verandert daarmee zelf ook voortdurend. Daarom is het Kwaliteitsmodel voor Overheidsorganisaties vernieuwd. Het model heeft ook een andere naam gekregen, het Overheidsontwikkelmodel.
Jaap Boonstra
Website van Jaap Boonstra waarop hij kennis en ervaring deelt over veranderingsprocessen. Site met actuele presentaties, publicaties en inspiraties. Op de website vind je een veelheid aan interessante informatie. Op de Blog pagina kun je ervaringen delen.
Blog Hoofdagent Dirk-Jan Grootenboer
Hoofdagent Dirk-Jan Grootenboer in Dordrecht en omstreken rijdt dagelijks 112 -meldingen en twittert en blogt over zijn belevenissen. De blogs geven een beeld van de dagelijkse praktijk van een politieagent, wat het politiewerk inhoudt en hoe zij het verschil maken.
Angst basis van hanengedrag
Hanengedrag onder management is geen zeldzaamheid. Denk aan de deelnemers in een MT die de...»

De weldoener en de herberg
Er was eens een weldoener die zoveel mogelijk goed wilde doen voor de mensen. Hij begon na...»