Over mij

Mijn naam is Martin Mulder, 44 jaar, getrouwd en vader van twee kinderen.
Naast mijn werk houd ik mij onder andere bezig met mijn gezin, voetbal, hardlopen en filosoferen. Ook houd ik van een feestje op zijn tijd, ga ik graag op vakantie en lees ik af en toe een goed boek.

Mijn visie
Graag geef ik mijn visie op een aantal onderwerpen. Het beschrijven van mijn visie op deze onderwerpen is voor mij een vorm van onderzoek en zelfreflectie. Daarnaast deel ik graag mijn visie met anderen. Ook heb ik columns en interessante artikelen geplaatst.

Naast een aantal andere onderwerpen die mijn absolute interesse hebben, zijn er een tweetal onderwerpen die mijn bovenmatige interesse hebben. Namelijk: geluk en zingeving. Dagelijks begeef ik me in een zoektocht naar de invulling van deze onderwerpen. Een zoektocht die niet altijd tot antwoorden leidt. Sterker nog, veelal nieuwe vragen oplevert. Juist dit aspect maakt deze zoektocht zo fascinerend en uitdagend.

Mijn werk
In het dagelijks leven ben ik strategisch adviseur bij een organisatie van de Rijksoverheid. In deze functie adviseer ik over diverse vraagstukken op het gebied van governance, risicomanagement en compliance. Vanuit een kwaliteitsgerichte benadering implementeer ik nieuwe werkmethoden om processen te verbeteren. In mijn werk heb ik uitgebreide ervaring opgedaan op het gebied van advisering, bedrijfs- en beleidsvoering, controlling en kwaliteitsmanagement. Als auditor heb ik kwaliteitsaudits uitgevoerd bij verschillende organisaties in de publieke sector en non-profit sector. Door het volgen van verschillende opleidingen en cursussen heb ik een brede kennis opgedaan. In het bedrijfsleven heb ik enige jaren ervaring opgedaan als eigenaar van een bedrijf in de internetbranche.

Angst basis van hanengedrag
Hanengedrag onder management is geen zeldzaamheid. Denk aan de deelnemers in een MT die de...»

De weldoener en de herberg
Er was eens een weldoener die zoveel mogelijk goed wilde doen voor de mensen. Hij begon na...»